Effektiv tidrapportering

Få full valuta för din tid

Du lär dig normalt med tiden, men med Copernicus Time lär du dig av tiden. Verktyget hjälper dig att överblicka och styra projekten och dra viktiga lärdomar. Du får funktioner för tidrapportering via webb eller smartphone, attester, planering av schema och flextid och mycket mer. Copernicus Time ger dig full valuta för din tid.

  • Mobil tidrapportering – snabba på faktureringen med enkelhet och mobilitet
  • Koppling till ekonomi- och lönesystem – automatiska konteringar minskar administrationen
  • Attestfunktioner för linjechefer och projektledare – följ upp och styr tidsåtgången och debiterbar tid

Den mobila tidrapporteringen minskar tiden från utfört arbete till uppföljning av upparbetad tid. För konsultverksamheter betyder det kortare tid till fakturering och förbättrad kapitalbindning. Välj tidrapportering via webben, smartphone eller surfplatta. Den smidiga hanteringen av upparbetad tid och utlägg gör att du snabbt och enkelt får in löpande faktureringsunderlag och kan låta ekonomiavdelningen hantera företagets övergripande rutiner.

Kopplar du Copernicus Time till ert ekonomi- och lönesystem får du full valuta för din tid. Vi använder beprövade standardgränssnitt till ditt ekonomi- och lönesystem. Tidrapporter och utgiftsredovisningar går direkt in i era system och du slipper tidsödande dubbelregistrering. Med automatiska konteringar spar du in massor av tid på att slippa administrera och du kan istället fokusera på konstruktivt projektarbete.

Attestfunktionerna i Copernicus Time ger linjechefer och projektledare effektiva möjligheter att följa upp och styra tidsåtgången i verksamheten. Schema, flextid, frånvaro, övertid, arbetad tid och återstående tid kan övervakas på ett enkelt och smidigt sätt. Till och med saknad tid kontrollerar du, med möjlighet att påminna medarbetaren om den uteblivna tidrapporten.

Det behövs många verktyg för att styra ett projekt, och med Copernicus Time får du en flexibel verktygslåda för att hålla ordning på det kanske allra viktigaste verktyget – den debiterbara tiden.

Copernicus Time är en smidig molntjänst. Molntjänst är en möjlighet för er att slippa allt med drift, uppgraderingar och hårdvara för lösningen genom att vi tar hela det ansvaret. Vi har en paketerad lösning där ni väljer de delar ni vill inkludera i Copernicus Time. I tjänsten Coperniucs Time ingår även våra mobila appar - cTimeSheet.


 

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt.


Kontakta oss