Copernicus

Affärssystem för projekt- och uppdragsverksamheter


Copernicus är ett högt-kvalificerat modulärt Tid-, Projekt- och ERP-verktyg, som i huvudsak efterfrågas som SaaS från ”molnet”, vilket också inkluderar lösningar för full mobilitet.

I vår lösning får du möjlighet till en helhetssyn över planeringen och den ekonomiska uppföljningen vilket ger möjlighet att omedelbart agera på informationen. Våra specialiserade konsulter står redo att assistera före, under och efter driftstart, vilket ger dig möjlighet att finslipa just din tillämpning så att den stöder just din verksamhet till 100 %.

Vår vardag är att integrera hela eller delar av vår lösning in i komplexa befintliga miljöer, så inget behov att ”kasta ut” en hel befintlig lösning som faktiskt har delar som fungerar bra.

Det har visat sig att våra lösningar är mest kostnadseffektiva för organisationer eller avdelningar med typiskt 50 medarbetare och uppåt, men om kraven är höga kan vi naturligt passa ändå. Uppåt finns egentligen ingen gräns då vi idag också jobbar med några av Sveriges större företag.

Självklart kan vi tillhandahålla de allra senaste varianterna av digitalisering, mobila lösningar, konnektivitet samt säkerhet. Vi satsar nu t ex på AI och Machine Learning för att du som kund skall få ut allt av dina affärskritiska data. Målet är att du skall få ut så mycket värde som möjligt så snabbt som möjligt.

Oavsett om du behöver en ny lösning p g a tekniska orsaker, (såsom gammal teknologi, behov av konsolidering och/eller dyra uppgraderingar) eller av affärsmässiga orsaker (utveckling, effektivisering, styrning) så kan vi hjälpa dig.

Prissättningen är en enkel månadsavgift baserat på det faktiska nyttjandet, således en modell att kunna skala i.Exicom Software

Projektverktyg i framkant sedan 1988

Exicom Software är en ledande leverantör av helhetslösningar för projekt- och verksamhetsstyrning. Vår egenutvecklade produkt Copernicus, är en helhetslösning för hela er projektverksamhet som vi anpassar och integrerar efter era behov.


Läs mer om oss

Frågor?

Fördjupa dig själv i ett resultatrikt affärssystem

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt. Välkommen till Exicom - Let's create value.


Kontakta oss