Exicom Software

 

Om oss – Exicom Software

Exicom Software AB grundades 1988 och är en ledande leverantör av paketerade helhetslösningar för projektstyrning och verksamhetsstyrning.

Med vår egenutvecklade produkt Copernicus Business Suite, erbjuder Exicom Software en unik möjlighet att få ett helhetsgrepp över projektprocessen genom att sammanföra planering med ekonomisk uppföljning.

Företaget leds idag av personer som har en gedigen erfarenhet från utveckling, försäljning och leverans av projekt- och affärssystem. Vår personal består av en bra mix av konsulter med projektledar- och/eller ekonomibakgrund som gör att förståelsen för våra kunders specifika behov är mycket stort samt ett mycket duktigt gäng utvecklare som älskar att få nya tekniska utmaningar att ta tag i.

Den kontinuerliga utvecklingen av våra produkter sker i ett nära samarbete med våra kunder. Vi bidrar till vidareutvecklingen och förädlingen av våra kunders verksamhet med våra produkter som bas. Det är detta samarbete som leder till att produkternas standardfunktioner ständigt utvecklas för att passa våra kunders nya krav på funktionalitet och användarvänlighet.

Vår vision

Multiprojekthantering är nyckeln till framgång för tjänsteorganisationer. Som en ledande EPM-leverantör och med hjälp av våra produkter och kompletterande tjänster, hjälper vi våra kunder att uppnå förbättrad produktivitet, ökad kvalitet och att få transparens.

Läs mer

 

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt. Välkommen till Exicom - Let's create value.


Kontakta oss