Smart app för tidrapportering och reseräkningar

Mobil kontroll med fingertoppskänsla!

Tid är pengar, heter det, och med vår app cTimeSheet på fickan får du full kontroll över både tid och pengar, var du än befinner dig. Hela processen för tidrapportering ryms mellan tumme och pekfinger, från tidrapporter och reseräkningar till attester, styrning och uppföljning. Det kallar vi kontroll med fingertoppskänsla!

  • Snabba på faktureringen med löpande tidrapporter
  • Registrera dina utlägg och reseräkningar direkt när du är på resande fot.
  • Kvittohantering
  • Följ upp utfört arbete och var ständigt uppdaterad
  • Attestfunktioner för linjechefer och projektledare – följ upp, styr och påminn
  • On- och offline – rapportera och attestera när och var du vill
  • Appar för smartphones och surfplattor, Apple iOS och Android

cTimeSheet är tidrapporten du alltid bär med dig och kan använda var och när det passar dig bäst. Du fyller snabbt och enkelt i och skickar in din tidrapport med den användarvänliga appen. Du får en omedelbar kontroll över all din tid i projektet, och arbetsledaren kan löpande överblicka utvecklingen i projektet. Det är lätt att göra en god vana av en tidrapportering som du har i behändigt fickformat.

Med cTimeSheet är du som arbetsledare ständigt uppdaterad och kan var och när som helst attestera tidrapporter och se vem som inte rapporterat. Tillsammans med cTimeSheet får din organisation en smidig tidhantering som förbättrar kapitalbindningen och ökar debiteringsgraden. Det är Time Management med fingertoppskänsla!

Linjechefer och projektledare får med attestfunktionerna utmärkta möjligheter att effektivt följa upp och styra tidsåtgången i verksamheten. Schema, flextid, frånvaro, övertid, arbetad tid och återstående tid kan övervakas. Du kan även kontrollera saknad tid och kan påminna medarbetare om eventuella uteblivna tidrapporter.

Med cTimeSheet utnyttjar du din tid optimalt och kan tidrapportera och attestera när du är ute och reser, är på väg mellan kundmöten, jobbar hos kund eller på din väg hem. Apparna kan även användas offline, alltså när du inte kommer åt det mobila nätet, t ex på flyget eller tåget. Så fort du får tillgång till nätet igen synkroniserar apparna med Copernicus och tidrapporteringen/attesteringen fullbordas.

Våra appar fungerar lika bra på smartphones som surfplattor och finns för både Apple iOS och Android.


Rapportera

Mobil tidrapportering gör det enkelt för din organisation att tidrapportera var och när som helst.

Mobil tidrapportering ger en effektivare och snabbare uppföljning av projekt och verksamhet. Om du jobbar med externa projekt som faktureras, ger appen en förbättrad kapitalbindning genom att du snabbare får in tiden till projektet och kan fakturera.

Appen för mobil tidrapportering är särskilt lämplig för moderna och rörliga organisationer, där man har behov av att kunna utnyttja sin tid effektivare. Du kan tidrapportera när du är ute och reser, när du är på väg mellan kundmöten, när du sitter och jobbar hos kund eller när du är på väg hem.

Den kan även användas när man inte kommer åt det mobila nätet, t ex på flyget eller tåget. När du sedan har tillgång till nätet igen synkroniserar den effektivt och tidrapporteringen är klar.

Appen finns för smartphones och surfplattor, både till Apple iOS och Android.


Attestera

Här samlar hela processen för tidrapportering i ett smidigt mobilt gränssnitt. Arbetsledaren kan nu enkelt hålla sig uppdaterad och löpande attestera tidrapporter samt se vem som inte rapporterat. Tillsammans med cTimeSheet erbjuder cManager ett kraftfullt verktyg för en effektivare tidrapportering.

En effektiv tidrapportering handlar väldigt mycket om goda vanor. Copernicus mobila lösningar bidrar till en modernare och mer förenklad process för tidrapportering. Medarbetaren rapporterar frekvent via cTimeSheet och arbetsledaren följer upp och attesterar löpande via cManager. Med goda vanor håller man kapitalbindningen till ett minimum.

Här får du bland annat tillgång till, attestering, hantering av över-, flex och saldotid, påminnelser vid saknad rapport, stöd för ersättande attestant och många fler funktioner.

Våra appar är utformade för den rörliga organisationen. Du kan tidrapportera när du är ute och reser, mellan kundmöten, när du sitter hos kund och jobbar eller på väg hem. Den kan även användas när du inte kommer åt det mobila nätet, t ex på flyget eller tåget. När du sedan har tillgång till nätet igen slutförs synkroniseringen.

Appen finns för smartphones och surfplattor, både till Apple iOS och Android.

Med en smidig, mobil tidrapportering lägger du grunden till goda vanor, förbättrad kapitalbindning och ökad debiteringsgrad.

 

Har du frågor?

Ifall du har några frågor om våra erbjudanden eller tjänster så är du välkommen att kontakta oss. Vi gör vårt bästa för att du ska få hjälp så snabbt och effektivt som möjligt.


Kontakta oss